Η Έκθεση
EcoFest 2021

Στο EcoFest 2021 θα βρεις πλούσιο εκθεσιακό υλικό που περιλαμβάνει από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα, scooter και πατίνια μέχρι έξυπνες καινοτομίες που κάνουν την καθημερινότητα όλων πιο εύκολη και περιβαλλοντικά φιλική. Έλα να ζήσεις και εσύ την εμπειρία της έξυπνης πόλης, να μάθεις τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να πάρεις μια γεύση από την πόλη του μέλλοντος! Ζήσε τη ζωή σου στο πράσινο!

Ηλεκτρικά οχήματα
Δες από κοντά τα τελευταία μοντέλα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων και λύσε όλες τις απορίες που έχεις σχετικά με την ηλεκτροκίνηση με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Ομίλου Συγγελίδη.
Ηλεκτρικά ποδήλατα
Το ηλεκτρικό ποδήλατο έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας! Στο EcoFest θα δεις όλα τα τελευταία μοντέλα της Orient Bikes, για να ανακαλύψεις ένα νέο, οικολογικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη, αλλά και έναν ευχάριστο τρόπο άθλησης.
Πανεπιστημιακά οχήματα τύπου formula
Το ήξερες ότι φοιτητές σε Ελληνικά Πανεπιστήμια είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων υψηλής απόδοσης (τύπου formula) που παίρνουν μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς με πολλές διακρίσεις; Το EcoFest έχει την τιμή να φιλοξενεί 5 διαφορετικές ομάδες φοιτητών από ΑΕΙ της χώρας μας. Έλα να τις θαυμάσεις από κοντά!
Ηλεκτρικό λεωφορείο του Παν/μίου Δυτ. Αττικής
Το πρώτο σύγχρονο ηλεκτρικό λεωφορείο ελληνικού πανεπιστημίου έρχεται στο EcoFest δίνοντας το παράδειγμα για τις δυνατότητες και τις προοπτικές της καθαρής ηλεκτροκίνησης!
Eπικοινωνία
Στοιχεία Επικοινωνίας

Χαριλάου Τρικούπη 31
Κηφισιά, 14562
Αθήνα, Ελλάδα

[email protected]
(+30) 210-9230422